Netta-koiran nopea
toipuminen hermovauriosta
eläinfysioterapialla

Voit lisätä tuotteet ostoskoriin klikkaamalla hintakenttää. Ennakkolaskulla maksaessa näet viitenumeron heti ja saat laskun myös sähköpostiisi. Postitamme tilaukset, kun maksu näkyy tilillämme. Toimitusehdot sekä toimituskulut näet kassalla.
Tuotteet toimitetaan Postin / Itellan välityksellä.

Omega 3 Black

Frezzor SUPER omega

UUTUUS! SUPER OMEGA. Yksi maailman voimakkaimmista ja puhtaimmista Omega 3 -rasvoista, jotka otetaan talteen Uuden Seelannin eteläpuolen puhtaissa vesissä kasvavista viherhuulisimpukoista. Viherhuulisimpukkaöljy on tutkimuksissa osoitettu olevan moninkertaisesti tehokkaampi tulehduksen estäjä kuin yleisesti tunnettu kalaöljy.

VIHERHUULISIMPUKKA ÖLJY sisältää 18 erilaista rasvahappoyhdistelmää. Tässä tuotteessa on ainutlaatuinen suhde omega 3, 6, 7 ja 9 rasvahappoja. Uutena ainesosana tuotteeseen on lisätty myös KURKUMIINIuutetta, joka on tehokkaimpia rohdoksia taisteltaessa sairauksien aiheuttajia vastaan. Öljy sisältää Eicosatenoi happoa (ETA), löytyy ainoastaan viherhuulisimpukasta, joka varustaa kehon vahvalla ja terveellä immuunijärjestelmällä. ASTAXANTIINI (2,4mg )on antioksidantti ihme ja se on punaista karotenoidia. Se neuralisoi useita vapaita happiradikaaleja.
Ei kalanmakuisia jälkiröytäisyjä eikä kalan jälkimakua.

Purkki sisältää 60 kapselia.Lisätietoa esitteet ja linkit sivulta.


59 €

Box & Block

Hienomotoriikan testaus


?

Hevoskypärä

Back on Track EQ3

Back On Track Ratsastuskypärä. Vaimentaa päähän kohdistuvaa iskua tehokkaasti liikkuvan sisä-kulokuoren ansoista.
Avaa esite tästä: https://tinyurl.com/y94nphhg
Kypärää on siis saatavana sekä sileänä että mikrokuitukankaisena, ilmoitathan viestikentässä kumman haluat. Sekä myös väri, musta , ruskea, tai sininen


199 €

Manukahunaja-inkivääri pastill

imeskeltävä

Imeskeltävä Manukahunaja inkivääri pastilli.( Katso linkit sivulta hunajan vaikutusmekanismit tiede lehdestä)
Hunaja tuhoaa viruksia ja bakteereita suun ja nielun alueella ehkäisten niiden kasvua. Flunssan alkaessa ota joka 3 h. Vähennä oireiden vaimentuessa.


17 €

Ekoshampoo

Kelopatra

Ekoshampoo.Kleopatra Colostrum shampoon valmistukseen on käytetty 100%:sta puhdasta Colostrumia, sekä kasvisperäisiä uusiutuvia raaka-aineita jotka hajoavat luontoon 100:sti. Tuote ei sisällä keinotekoisia: väri-, säilöntä- tai hajusteaineita, mineraaliöljyjä eikä petrokemikaaleja. Tuotettamme ei ole testattu eläinkokeilla. Tuotteemme sisältää mm.Colostrumia, Aloe Veraa, vehnänorasta, vihreää teetä luontaista sitruunaöljyä. Nämä aineet yhdessä pehmentävät ja rauhoittavat hiuspohjaa, sekä auttavat pääsemään eroon kutiavasta hiuspohjasta.Vehnän oraksen sisältämät vitamiinit antavat elinvoimaa hiuksillesi. Raikas mieto sitruunan tuoksu


16 €

Pullosetti

Asea

Tyhjä pullosetti Asea-juomalle. 1xNenäsuikepullo ja 2x silmätippa pulloja a. 10ml


10 €

Tyrnirouhe

WellAware Tyrnirouhe sisältää luonnollisia tehoaineita koiran terveyden tueksi. Tyrnirouhe sisältää runsaasti C-vitamiinia ja E- ja A-vitamiinien esiasteita, eli karotenoideja, jotka ovat tehokkaita antioksidantteja. Tyrnirouhe suojaa koiran soluja oksidatiiviselta stressiltä ja voi vähentää kolesterolin imeytymistä suolistossa. Ikääntyville koirille tyrnirouhetta voi tarjota tukemaan Omega-7 rasvahappojen tuotantoa.

· Tyrnirouhe sisältää runsaasti antioksidanttisia vitamiineja: C-vitamiinia, beetakaroteenia, E-vitamiinia
· Tyrnirouheen monityydyttymättömät rasvahapot Omega-6 ja Omega-7 tukevat ihon, limakalvojen, sydämen ja verisuonten toimintaa
· Monipuolinen tyrnirouhe vahvistaa, suojaa ja tukee elintärkeitä kehon toimintoja


Annostus: ihmiselle 5g,
koiralle: 2 g/10 kg


16 €

MAMA TENS ELEKTRODIT

Tenscare

Alkupeäiset Mama Tens elektrodit kyseiseen laitteeseen.


16 €

Perfect Tens

Tenscare Tarjous! UUSI TENS kivunlievitykseen

Kivun lievitykseen.A-symmetrinen bifaasinen impulssi. Ulosutloteho 60mA, 500 Ohmia. 2 kanavaa. 9 valmista ohjelmaa josta yhtä voit säätää halaumallasi tavalla.
Norm 99€.A. 110Hz/50us
B. 4/200
C. 100 burst/200
D.10/200
E.110/200 ,jatkuva
F.110/200, moduloitu
G.2-110/100-200 HAN
M. manuaalisesti säädettävä.


89€

Omega 3 Gold

Frezzor, Uusi -Seelanti Omega 3

UUTUUS! OMEGA GOLD. Sopii ihmisille ja eläimille.Luonnollinen ja puhdas Omega 3 viherhuulisimpukkaöljystä sisältää 33 erilaista rasvahappoyhdistelmää Mm. ASTAXANTIINIA 2,4mg, KURKUMIINIA 5,0mg, PELLAVASIEMENÖLJYÄ, MÄNNYNKAARNAUUTETTA(bine bark), VIHERHUULISIMPUKKAÖLJYÄ, BIBERIINIiä, RYPÄLESIEMENÖLJYÄ, gelatiinia(nautaperäinen).
Siinä on ainutlaatuinen suhde omega 3, 6, 7 ja 9 rasvahappoja. Tässä kalaöljyssä samoja ravahappoja kuin Omga backissä mutta hieman vähemmän, josta syystä halvempi hinta. Vähemmän viherhuulisimpukkaöljyä ja sen tilalla syvänmeren kalaöljyä(Hoki). 60 kapselia.
Katso LIITE/LINKIT ja lue Omega Black


47 €

Ruusunmarjarouhe

Back on Track 900 g

Ruusunmarjarouheessa on runsaasti kehon tarvitsemia vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita sekä antioksidantteja. Ruusunmarjarouhe lisää nivelten liikkuvuutta sekä ihmisillä että eläimillä.Luomutuote. Kuivatussa rouheessa mukana myös siemenet ja niiden arvokas galaktolipidi rasvahappo, joilla saatu merkittävää tulosta tutkimuksissa nivelten toiminnan parantumiseen (katso linkit). Sisältää C,B,E,D ja A vitamiiniä, rautaa, kalsiumia, kaaliumia, magnesiumia, karotenoidia, antosyaania, pektiiniä, lykopeenia ja galaktolipidiä.
Käytetään anemian, infektioiden ja päänsäryn ehkäisemiseen, suolentoiminnan parantamiseen, alentamaan kolesterolia, lievittämään nivelrikon aiheuttamaa tulehdusta sekä kipua. Ruusunmarja kerättään Chilen Andeilta, ja sillä tuetaan alueen perheiden toimeentuloa.


42 €

UUTUUS! ASTAKSANTIINI

Frezzor, Uusi-Seelanti Omega-3 kurkumiini

ASATAXANTIINI 12,0mg,( isoannos urheilijoille , toipilaille) on luonnon oma superantioksidantti ja karotenoidin kaltainen aine, jonka luonnollinen lähde merilevä. Se hidastaa ennenaikaista ikääntymistä ja edistää solujen tervettä aineenvaiduntaa. Se antaa 6000 kertaa tehokkaammam suojan vapaita radikaalija vastaan kuin C- vitamiini.
KURKUMIINI 8,0mg on tunnettu yrttituote, joka tulee varsinkin aivojen toimintaa ja kehon puolustukykyä.
MÄNNYNKAARNA uute suojelee verisuonia, suolistoa, aivoja. Eläinkokeissa se on toedettu pidentävän elinikää. VIRHEUULISIMPUKKA öljy.
KIIVISIEMENÖLJY sisältää täydellistä luonnollista E-vitamiinia, jolla suotuisa vaikutus verenkiertojärjestelmään.
RYPÄLESIEMEN uute on runsaasti vitaaliaineita, jotka ovat punaviinin terveysvaikutusten takana.
PELLAVAÖLJY sisältää runsaasti omega 3 rasvaa.
Kiivihedelmätiviste, MUSTAMARJAUUTE, BOYSENMARJAUUTE ovat antoksidantti rikkaita ja vähentävät hapetusstressiä ja edistävät terveyttä. Mustaherukkauute, boysenmarjauute, BIOBERIINI, gelatiini(nautaperäinen), glyseriini, pii. 60 kapselia.


59 €

Ternicol jauhe

70 gr

Ternicol colostrum ravintolisä on 100% puhdas ternimaitojauhe ilman lisäaineita, lähes laktoosi ja rasvavapaa. Sekoitetaan kylmään ruokaan tai juomaan. Ravontosisältö: Proteiinia 82,8%, Hiilihydraatit 5,8%, Rasva 1,2%.Laktoferriini on proteiina ,joka eliminoi tulehduksia ja poistaa elimistön vieraita aineita, palauttaa läkkeiden tuhoaman suolinukan, nostaa veren seerumin rautataoa ilman lisärautaa. Ternicol toimii kaikilla oman geneettisen tason mukaisesti.Annostus 2 annomitta/vrk. Eläimillä: 1-10kg 1/2 annosmitaa, 11-40kg 1 annosmitta.
Katso tutkimus:https://www.jyu.fi/ajankohtaista/arkisto/2003/07/tiedote-2009-10-01-09-51-18-836707


45 €

Ternicol kapselit

150 kpl

TerniCOL.Colostrum tulee nauttia aina kapselina mikäli halutaan vaikutuksia vatsan ja suoliston alueelle.
Kapselit liukenevat vasta ohutsuolessa, jolloin imeytyminen on 100%.

Yleistietoa Colostrumista
1-5 lypsy käytetään Colostrumin raaka-aineeksi ja siitäkin vain se osa minkä vasikka jättää ylimääräksi.

Luonnon täyspainoinen ravinto, ternimaito (colostrum) on kehittynyt täysipainoiseksi miljoonien vuosien aikana. Jokaisella imettäväislajilla on oma ternimaidon ravintokoostumus, jonka tehtävänä on antaa vastasyntyneelle jälkeläiselle paras mahdollinen alku elämälle, jossa mm kasvutekijöillä on tärkeä rooli.

Tuotteen Colostrum kerätään miljoonakarjasta, jolloin taataan tasalaatuisuus. Ensin annetaan vasikalle kuuluva osa koska se takaa vasikalle elämän ja terveyden, ilman sitä ei synny myöskään uutta karjaa. Lehmä tuottaa ns. ylimääräistä, joka kerätään talteen.

Colostrum raaka-aine kerätään viiden lypsyn tuotoksesta.
Ylimääräinen raaka-aine on niin suuri että sitä voidaan hyödyntää myös ihmisen ja muiden eläinten käyttöön.

TerniCOL Colostrum on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti Uudessa Seelannissa ja pakataan Ruotsissa (Gmb-standardi).
Normaali annos on 2 kapselia / 75 painokiloa

Colostrumimme täyttää kaikki korkeimmat laatuvaatimukset.

Raaka-aine saadaan ympäri vuoden vapaasti ulkona suurissa laumoissa laiduntavista lehmistä, jotka syövät tuoretta heinää. Kaikki hormonien, antibioottisten ja rikkaruohon torjuntaan käytettävien aineiden käyttö on kielletty. Se puolestaan takaa että ternimaidossa ei ole edellä mainittuja jäämiä. Kun ternimaito on koottu talteen, vastasyntyneelle vasikalle annetaan sille kuuluva osa ja loput jäähdytetään. Siitä poistetaan maitosokeri, hera ja rasva ja lopputuote pastöroidaan (72 astetta, 15 sekunnin ajan).

Sen jälkeen tuote suihkukuivataan alhaisessa lämpötilassa, mikä takaa lopputuotteen bioaktiivisuuden säilymisen. Meidän ternimaitoamme ei ole missään valmistusprosessin vaiheessa pakastettu. Ternimaitoa ei kuulu pakastaa, koska pakkanen muuttaa valmiin tuotteen molekyylirakennetta ja vaikuttaa sen bioaktiivisuuteen.

Ennen kuin ternimaitojauhe lähetetään markkinoille, se tutkitaan laboratoriossa, jotta varmistettaisiin, että tuote on vapaa kaikista kielletyistä aineista. Jos kaikesta huolimatta joku sellainen aine todetaan valmiissa tuotteessa, tuote tuhotaan välittömästi. Sitä joka on toimittanut ternimaidon, jossa kielletty aine esiintyi, uhkaa suuret sakot ja jatkotoimituskielto, kaikki siinä tarkoituksessa että tuottaja voisi taata 100% puhtaan raaka-aineen. Ternicolin raaka-aineiden pitoisuus on 98,8%, joten se on todella tehokas ja toimiva.

Hyväksytylle lopputuotteelle laaditaan tuoteanalyysitodistus, josta mm. ilmenee valmistuspäivämäärä, valmistuserä ja laboratorioanalyysitulokset.

Annostus:
Suositeltava vuorokausiannostus 2 kapselia aamuisin veden kera noin 20 minuuttia ennen aamiaista. Kapselin sisällön voi myös sekoittaa veteen tai kylmään ruokaan. TerniCOL™-tuotepakkaus riittää normaaliannostuksella 2 kk.

Suositeltava vuorokausiannos sisältää:
100% puhdas ternimaitojauhe 800 mg, Lactobacillus asidofilus (LA-5) 10 mg, Laktoferriini 18 mg.

Ainesosat:
Ternimaitojauhe, veg selluloosa, laktoferriini, lactobacillus asidofilus, magnesium stearaatti (veg.).

Immunoglobuliinit( vasta-aineet): IgA, IgD, IgE, IgG, IgM
Kasvutekijät: EGF, IGF1, IGF2, TGFB1, TGFB2
Vitamiinit: Kalsium, Fosfori, Kalium, Sinkki, Kloori, Natrium, Magnesium, Rauta
Aminohapot: 18 tärkeintä aminohappoa
Katso tutkumus: https://www.jyu.fi/ajankohtaista/arkisto/2003/07/tiedote-2009-10-01-09-51-18-836707

Ei sovellu maitoproteiiniallergisille.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


45 €

Lasten Kasvis/proteiini jauhe

Frezzor Uusi Seelanti 30 kasvia/ yrttiä/proteiinia

Luontainen, lapsille kehitetty lisäravinne. Suklaanmakuinen terveellinen välipala lapsille, 100% luonnonmukaista, vahvistaa vastustuskykyä, parantaa keskittymistä. Tasapainoinen sekoitus omega-3 rasvahappoja, terveellisiä prebioottisia kuituja, valkuaisaineita, mineraaleja. vähärasvainen ravinteikas aivopirtelö.Erinomainen vaihtoehto pikaruoka aterialle.

Annos suositus 2 kuppia jauhetta raikkaan veden kanssa sheikkeriin tai esimerkiksi tehosekoittimeen lempi hedelmien kanssa.

Laktoositon, gluteiiniton ja sokeriton.

Sisältää:
Uusi-Seelantilaista hamppu proteiinia,
patentoitua kuituja ( kaurajauhoa, pellasiemen kuitua) patentoitua vihreää sekoitusta ( luomu ohranoras, luomu venhäoras, luomu vihreä herne, parsakaalin verso jauhe)
patentoitu antioksidantti sekoitus ( luomu kurkumiinia, männyn kuori uutetta, omenaa, punajuurta, mustaherukkaa, luumua, kumara, porkkanaa, sitruunaa, sieniä, kurpitsaa, viinirypäle uutetta, kiiviuutetta, mustaherukkauutetta, karhunvatukka uutetta)
Patentoitu yrtti sekoitus (chili, luomu voikukka, luomu artisokkaa, juurta, sarviapilaa, oregano, rosmariini, salvia, timjami)

Ei sisällä:
Geneettisesti muunneltuja orgaaneja, kemikaaleja, gluteenia, laktoosia, säteilyä, torjunta-aineita, rikkakasveja, keinomakeutusaineita, soijaa, hiivaa, maitoa, heraa, munaa, pähkinää, säilöntäaineita, täyteaineita, transrasvoja
Sopii myös vegaaneille


85 €

Mineraalisuola

Uusi seelanti Fezzor

Puhtain ja mineraalirikkain suola Uuden Seelannin puhtaista vesistä.Sisältää 84 eri mineraalia taspainottamaan kehon elektrolyytti tasapainoa.Tehostaa kehon omaa immuunijärjestelmän tehoa,sopii hampaiden harjaukseen ja suuvedeksi liotettuna, mineralosoi hampaat, tasoittaa verensokeria,vahvistaa luuta ja auttaa ehkäisemään osteoporoosia. Hyvän makuinen ja eriomainen ruoan laitossa. Täysin vapaa kemikaalisesta.


39 €

Dailys monivitamiinitabletti

120 kpl/purkki

Tehty kokonaan luomukasviksista. Ei sisällä mitään synteettistä. Saat 6 kasviannosta niiden kasvisravinteet ja flavonoidit. Sisältää kaikki tarvittavat vitamiinit ja mineraalit mitä päivässä tarvitset Annos 1 tabletti päivässä.Käy latoosittomille, vegaanieille, keliaakikolle.


57 €

Monivitamiini lapsille

120kpl/purkki pureskeltava,kasvipohjainen

Pureskeltava kasviperäinen monivitamiini, joka sopii yli 4-vuotaille. Hyvänmakuinen purutabletti. Ei sisällä kenotekioisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. Kasvisperäiset aineet trooppisista hedelmistä ja acerola kirsikasta.Sopii vegennille, laktoosittomalle, keliaakikolle.Beeta-karoteenia 1mg, A-vitamiini 500ug, D-vitamiinia 5ug, E-vitamiinia 7,5ug, B1-vitamiinia 0,9mg,B2-vitamiinia 1,05mg,,niasiinia 12mg,pantoeenihappo 4mg,B6-vitamiini 1mg,foolihappo 100ug,B12-vitamiinia 0,75ug,Boitiinia 50ug,C-viatmiinia 47mg,kalsimia 136mg,rauta 5mg,sinkki 5mg.


39,50 €

Proteiinijauhe

Frezzor Uusi Seelanti Whey Protein

Grassfed vehnäproteiini.Frezzor Whey Protein.

Sisältää 20 gr. korkealaatuista heravalkuaisainetta annosta kohti, kaikki ihmisen tarvitsemat aminohapot. Valkuainen on edellytys lihasten toiminnalle ja kasvamiselle sekä auttaa painonpudotuksessa.

Frezzor Whey Protein sisältää vahvoja antioksidantteja joka tukevat solujen toimintaa ja auttavat kehon palautumista.
Suklaanmakuinen.


85 €

30 eri kasviksen ja

Frezzor, Uusi Seelanti proteiinin jauhe

Korkealaatuinen, ravinteikas ja toimiva ateriakorvike. Tieteellisesti laadittu pitämään kylläisenä.
Pohjana on hamppuproteiini vahvistettuna yli 30 yrtillä ,kuidulla, kasviksilla ja hedelmillä. Hampun täydellinen valkuaisaine sisältää kakki kehon tarvitsemat aminohapot.
Maidoton, gluteiiniton, sokeriton. , sopii myös vegaaneille. Suklaanmaku. Voit lisätä hedelmiä.
600gr.


85 €

Manuka hunaja +22

Raw honey 250gr

VARUSTA KOTIAPTEEKKI KUNTOON:Lääkinnällinen MANUKA HUNAJA: Suuren suosion saavuttanut luonnonhunaja. Lääkinnällinen Manuka hunaja. Suuren suosion saavuttanut luonnonhunaja. Manuka hunaja on tunnettu hunaja Uudesta Seelannista jota alkuperäiskansa on käyttänyt jo vuosisatoja sen lääkinnällisten ominaisuuksien takia. Nimi tulee Manuka pensaasta (Leptospermum Scoparium) jonka nektareita mehiläiset keräävät. Pensasta esiintyy ainoastaan Uudessa Seelannissa ja kuuluu tea tree ryhmään jolla on luonnollisia antibakteerisia ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet yhdistettynä mehiläisten entsyymeihin antavat hunajalle erityisiä ominaisuuksia. Kaikilla hunajilla on tietynasteisia antibakteerisia ominaisuuksia, mutta ainoastaan Manuka hunaja on luokiteltu lääkinnälliseksi hunajaksi.
60 -luvulta lähtien on tehty tutkimuksia Manukan hunajan ominaisuuksista ja käyttökohteista, tietoon tulee jatkuvasti uusia asioita. Tähän mennessä ovat tutkimukset osoittaneet että Manuka hunaja on tehokas myös vastustuskykyisien bakteerien hoidossa. Manuka hunaja voi myös olla tehokas apu: vatsaongelmiin, suolistosairauksiin(vatsahaava, IBS, Crohns, ripuli) närästykseen, haavoihin, sieni - infektioihin, palovammoihin, makuuhaavoihin ja erilaisiin virussairauksiin. Hunaja sisältää myös rutkasti antioksidantteja.
Hunaja luokitellaan kahteen pääryhmään:
Active UMF/ NPA (Unique Manuka Factor/ Non Peroxid Activity) Hunajan vahvuus määritellään tuottajista riippumattomassa laboratoriossa ja sertifioidaan asteikolla 5+ - 30+ näin ollen varmistetaan, että jokaisella asteikolla on aina sama laatutaso. Mitä korkeampi luku on sitä vahvempi on lääkinnällinen vaikutus, esimerkiksi 10+ on vähintään 10 kertaa voimakkaampi kuin Manuka 0. Hunajaa joka on korkeammilla asteikoilla saadaan kerättyä vähemmän vuodessa. Kaikki tasot tässä ryhmässä on mitattu erikseen.
Active hunajassa on mitattu keskiarvo peroksideista ja luonnollisista antibakteerisista tasoista. Siksi on tärkeää että tämän mittajärjestelmän hunajalla on korkea luku, jotta kaikki tasot olisivat riittäviä, tämän täytyy myös olla hyvä laatuista, kuten BeeSweet hunaja.
Muista että hunajaa ei sovi laittaa kuumaan juomaan.


55 €

Terveysjuoma Asea 4pulloa

4x960ml/ Tilaustuote. Redoksimolekyyylisignaalijuoma

Sisältää 4 pulloa.
Katso teksti seuraavan kuvan alta.HUOM! Ilmainen toimitus!

LUE LISÄÄ SUOMEKSI:
www.redoxfinland.com


185 €

Terveysjuoma Asea 1pullo

960ml Redoksimolekyylisignaalijuoma

ASEA on yli 30 patenttia omaava redoxsisingnaaalia sisältävä juoma, joka on bioidenttinen kehon nesteiden kanssa. Se tehostaa kehon omaa kykyä taistella sairauksia vastaan ja lisää kehomme immuniteettia, kykyä taistella bakteeria ja viruksia vastaan.
LUE LISÄÄ SUOMEKSI:
www.redoxfinland.com

Asea voimistaa endogeenisten antioksidanttien, glutationin ja SOD:n tehoa yli 500%.Glutationi ja SOD olevat 1000 kertaa tehokkaampi antioksidantti kuin syömäsi antoksidantit.Tehostaa solujen uudistumista ja toimivuutta.Näitä molekyylejä on kehossamme teini-ikään saakka ,jonka jäkeen ne vähenevät. 70-vuotiaana niittä on vain 10 % alkuperäisestä.Tämä tehostaa vitamiinien ja hivenaiheiden imeytymistä.Tämä ei kuitenkaan ole vitamiini, mineraali tai terveysmehu tai lääke. URHEILIJOILLA Asea ansioista suoritusta voi jatkaa 12% pidempään ennenkuin anaerobinen kynnys ylityy, vain 14pv käytön jälkeen. Asea mobilisoi vapaita rasvahappoja verenkiertoon säästäen hiilhydraatteja ja viivyttää maitohapon muodostusta. Tutkimukset osoittavat myös , että urheilijoilla positiivisia muutoksia 43 metaboliitiissa.
SITÄ VOI KÄYTTÄÄ, iholle,silmätippoina, limakalvoille ja siäsiesti juotuna 1,2dl/pv. Se otetaan tyhjään vatsaan. Ei saa ottaa metalli lusilakka tai astiasta.
Aseasta löytyy linkistä tieteellistä tutkimusta, katso linkit-sivulta. VOI KÄYTTÄÄ IHMISILLÄ JA ELÄIMILLÄ. ILMAINEN TOIMITUS!


63 €

Kaulakappale/verkkoloimi

Back on track 2218-fi

Verkkoloimen kaulakappale. Erinomaisen hyvin istuva eikä putoa alas.


85€

1 2 3 4 5 Seuraava

YlösTyhjää kori